0 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

 

 

Fuglekort 2018-19

Vær den første til at bedømme dette produkt

De nye fuglekort i høj kvalitet er udviklet af jægere til jægere og i særdeleshed til de nye jagtaspiranter, der ønsker at lære de 73 obligatoriske fugle at kende og deres biologi.


Køb 5 sæt og få 10% rabat!

Varenummer: 2018
100,00 kr
 • Køb 5 for 90,00 kr pr. stk. og spar 10%
 • Køb 10 for 80,00 kr pr. stk. og spar 20%
Beskrivelse

  Detaljer

  Derfor skal du spille Fuglekort:

  • Kan du huske hvilke fugle, der må handles?
  • Ved du hvor mange æg, en sølvmåge lægger om året?
  • Er Ederfuglen en svømmeand eller en dykand?

  Alle disse spørgsmål og mange mange flere kan du få svar på ved at spille Fuglekort med en ven, eller du kan bruge kortene alene til at øve teorien til jagtprøven.

  Hvad er Fuglekort?

  Fuglekort er et undervisningsmateriale udviklet specielt til jagttegnsaspiranterne, som skal kunne genkende de mange fugle og derudover kunne en hel del fakta omkring nogle udvalgte af dem.

  Spillet består af 73 kort med billede af fuglene på hver side, så man kan øve sig på almindelig fuglekending, og på kortenes forside er 6 felter med faktuelle data om fuglene, som man kan dyste i.

  Derudover er jagttider og regler for regulering anført i det store felt for neden sammen med nogle andre vigtige informationer til den flittige jæger.

  Kortene er anbefalet af Danmarks Jægerforbund som et godt supplement til undervisningsmaterialet, og så er de en herlig gaveidé til enhver jæger.

  1/7 2018 trådte de nye jagtregler i kraft, og vi har derfor udgivet et nyt og forbedret oplag med alle de nyeste informationer. Kortene har fået billede på forsiden, hvilket giver nye, sjove spillemuligheder.

  Eksempel på hvordan man kan spille med Fuglekortene:

  Hver spiller får uddelt en stak kort, som holdes i hånden med bagsiden ud mod de andre spillere. Én af spillerne løfter nu det forreste kort op, så de andre spillere kan se billedet på bagsiden, og de skal nu huske hvilken fugl, det er. Den spiller, som gætter rigtigt, modtager kortet og turen skifter.

  Købsbetingelser

Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Fuglekort 2018-19

  • Hvordan vurderer du produktet? *

     1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
   Værdi
CMS tab